loading...
پایگاه اطلاع رسانی وکالت دات اینفو
رضا صومی - وکیل پایه یک دادگستری

رضا صومی - وکیل پایه یک دادگستری و کارشناس ارشد حقوق خصوصی

رضا صومی - وکیل پایه یک دادگستری بازدید : 547 سه شنبه 28 مرداد 1393 نظرات (0)

به گزارش وکالت دات اینفو به نقل از پایگاه اطلاع رسانی کانون وکلای دادگستری مرکز ، در دیدار اعضای کانون وکلای مرکز با اعضای شورای شهر تهران مطرح شد؛

تشکیل کمیته کار مشترک بین شورای شهر و کانون وکلا

ساعت 14:30 روز شنبه 25/5/1393 جمعی از اعضای هیأت مدیره کانون وکلای دادگستری مرکز به دعوت شورای اسلامی شهر تهران در محل این شورا واقع در خیابان بهشت حضور پیدا نمودند.

در این نشست که به همت علی صابری عضو پیشین هیأت مدیره کانون وکلا و عضو فعلی شورای شهر تهران برگزار گردید، طرفین به بیان نقطه نظرات خود درباره مسایل شهر تهران و نقش نهادهای مدنی در پیشبرد امور شهری پرداختند.

در ابتدای جلسه علی نجفی توانا ریاست کانون وکلای مرکز به اهمیت تقویت حضور نهادهای مردمی در سطح مدیریت کشور اشاره کرد و نقش و جایگاه کانون های وکلا را به عنوان قدیمی ترین نهاد مدنی جامعه ایران در جهت حفظ عدالت اجتماعی و اجرای قانون و در عین حال تقلیل حس نظم گریزی و تقویت توانمندی پذیرش نظم و قانون در میان مردم و مسوولان، با اهمیت دانست.

نجفی توانا از آمادگی وکلا برای ارائه مشورت جهت چیدمان رفتارها و مهندسی بایدها و نبایدها در مسیر مدیریت کشور سخن گفت و از برگزاری این نشست دو جانبه بین دو نهاد مردمی که تجلی مشارکت مردم است، اظهار خشنودی نمود.

رییس کانون وکلای مرکز با اشاره به فلسفه وجودی شورا، انعکاس نظارت مردمی بر اجرای قوانین و بر رفتار مجریان شهرها، هدایت و دلالت عملکرد قوای سه گانه و نظارت بر اجرای قوانین و مصوبات در سطح کلان را از مهمترین وظایف شورای شهر تهران دانست و اظهار داشت شورای شهر به عنوان یک نهاد تصویب کننده قوانین و ضوابط به سلامت نظام اداری و بهداشت اداری کشور کمک می کند و کانون های وکلا هم با سازوکار های دیگر در همین مسیر در حرکت هستند.

نجفی توانا افزود که چالش هایی پیش روی کانون های وکلاست که در برخی مواقع عملکرد کانون وکلا را تحت الشعاع قرار می دهد. وی  یکی از این چالش ها را رویکرد بعضی از مسوولان در قوای سه گانه بیان نمود و گفت بعضی از مقامات در جهت تصویب قوانینی پافشاری می کنند تا اجازه ندهند که قانون وکالت به عملکرد حرفه ای و صنفی در چارچوب یک استقلال دفاعی بپردازد و در واقع بیشتر به دنبال این هستند که کانون وکلا در عمل تحت نظارت مداخله گونه ی نظام قضائی به فعالیتش بپردازد که این امر با فلسفه نقش وکیل هماهنگ نیست.

رییس کانون وکلای مرکز در ادامه سخنان خود گفت: در این فرصتی که فراهم شده شاید بتوان در چارچوب های مختلفی فعالیت جمعی را مجسم و متظاهر کنیم که یکی از آنها بررسی بحث نظم گریزی در جامعه ایران به ویژه در شهر تهران است. این پدیده قابل آسیب شناسی است و به عنوان یک آسیب شناس عرض می کنم که بعد از 30 سال مطالعات عملی و نظری به این نتیجه رسیدم که می توان با مهندسی شهرها و با بستر سازی برای ارائه الگوهای رفتاری مناسب و با مبانی تشویقی و تنبیهی این نظم گریزی را به عنوان وصف جدایی ناپذیر فرهنگ شهرنشینی در ایران و کلان شهر تهران، تقلیل داد و ما آمادگی داریم تا جهت رفع این معضل، به مسئولان یاری رسانیم.

علی نجفی توانا در بخش دیگر سخنانش به مسأله قانون گذاری شهری پرداخت و اظهار داشت، قوانین در نظام شهری کشور فرسوده و مستهلک شده و روزآمد و متناسب با نیازها نیست و وظیفه شورای شهر است که به عنوان فرایند واکنش های مدیریتی و نظارتی، زمینه ساز ارائه طرح قوانینی باشد که برای بروز کردن اداره کلان شهر تهران، شهری که حدود یک چهارم جمعیت کشور را در خود جای داده است و بخش مهمی از امکانات و توانمندی ها در آن وجود دارد اقدام کند و کانون وکلا هم در این مورد آمادگی دارد و می تواند همراهی داشته باشد و انتظار داریم شورای شهر با توجیه مدیران شهرداری از توانمندی کانون وکلا در دو بخش کنشی و واکنشی استفاده کند. در بخش کنشی بهترین و قدرتمند ترین و در واقع مؤثرترین نیروها را در کانون وکلا داریم و در بخش واکنشی آمادگی دفاع از حقوق مردم شهر تهران حقوق نهاد تصدی گر و حمایت کننده شهرداری با شما همراهی کنیم.

رییس کانون وکلای دادگستری مرکز در پایان سخنان خود از اعضای شورای شهر تهران جهت حضور در کانون مرکز دعوت نمود و اظهار امیدواری کرد که این روند همکاری ادامه داشته باشد.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
دسترسی سریع به سایت های رسمی جمهوری اسلامی ایران l پایگاه اطلاع رسانی وکالت دات اینفو
http://up.vekalat.info/up/vekalatdotinfo/ax/leader2.jpghttp://up.vekalat.info/up/vekalatdotinfo/ax/raeisjomhour.jpghttp://up.vekalat.info/up/vekalatdotinfo/ax/Dadiran.jpghttp://up.vekalat.info/up/vekalatdotinfo/ax/majles.jpghttp://up.vekalat.info/up/vekalatdotinfo/ax/shora.jpg
http://up.vekalat.info/up/vekalatdotinfo/ax/majmatashkhiss.jpghttp://up.vekalat.info/up/vekalatdotinfo/ax/divanedalat.jpghttp://up.vekalat.info/up/vekalatdotinfo/ax/divan.jpghttp://up.vekalat.info/up/vekalatdotinfo/ax/amlak-asnad.pnghttp://up.vekalat.info/up/vekalatdotinfo/ax/electronik.png
http://up.vekalat.info/up/vekalatdotinfo/ax/kanun.gifhttp://up.vekalat.info/up/vekalatdotinfo/ax/129.pnghttp://up.vekalat.info/up/vekalatdotinfo/ax/b1.jpghttp://up.vekalat.info/up/vekalatdotinfo/ax/budget.jpghttp://up.vekalat.info/up/vekalatdotinfo/ax/Canoon%20e%20vokala.jpg
http://up.vekalat.info/up/vekalatdotinfo/ax/dolat.jpghttp://up.vekalat.info/up/vekalatdotinfo/ax/shora-hale-ekhtelaf.pnghttp://up.vekalat.info/up/vekalatdotinfo/ax/Vezarat%20dadgostari.JPGhttp://up.vekalat.info/up/vekalatdotinfo/ax/hoquqy.jpg.pnghttp://up.vekalat.info/up/vekalatdotinfo/ax/D_Ghazaei.jpg

اسپانسر
http://up.vekalat.info/view/789476/4194620186.gif
درباره ما
پایگاه اطلاع رسانی وکالت دات اینفو
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1949
  • کل نظرات : 286
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 140
  • آی پی امروز : 56
  • آی پی دیروز : 74
  • بازدید امروز : 1,177
  • باردید دیروز : 152
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 2,001
  • بازدید ماه : 6,148
  • بازدید سال : 50,089
  • بازدید کلی : 4,466,231