loading...
پایگاه اطلاع رسانی وکالت دات اینفو
رضا صومی - وکیل پایه یک دادگستری

رضا صومی - وکیل پایه یک دادگستری و کارشناس ارشد حقوق خصوصی

رضا صومی - وکیل پایه یک دادگستری بازدید : 355 پنجشنبه 22 خرداد 1393 نظرات (0)

به گزارش وکالت دات اینفو به نقل از ایسنا , یک روان‌شناس ناکامی را از عوامل مهم به وجود آمدن اعتیاد دانست و گفت: گرفتاری‌های روانی و آسیب‌های اجتماعی منجر به ناکامی می‌شود، ولی تأمین نیازهای منطقی مردم، جامعه را به سوی یک ساختار متعادل هدایت می‌کند.

 

دکتر مسعود غفاری با اشاره به این‌که عامل به وجود آمدن اعتیاد در افراد خلاء و کمبود انرژی روانی است، گفت: بخشی از افراد جامعه اگر باورهای علمی و اعتقادشان اجازه دهد برای جبران کمبود های خود به سوی مواد الکلی و مواد مخدر می روند.

 

وی با اشاره به اینکه اعتیاد می‌تواند به خودکشی منجر شود، گفت: ناکامی به پرخاشگری و افسردگی، متعاقب آن به اعتیاد، بی‌تفاوتی و حتی خودکشی منجر می شود.

 

این روان شناس با اشاره به نقش جامعه در اعتیاد اظهار کرد: خانواده، آموزش، جامعه، اقتصاد، رفاه جامعه، اشتغال، میزان امیدواری، استاندارد های زندگی، فاصله ی طبقاتی، سلامت روان و سیاست نقش موثری در ایجاد اعتیاد در جوانان دارد.

 

غفاری یادآور شد: متخصصان به فکر علت زدایی و برطرف کردن روحیه و حال نامطلوب افراد کم انرژی هستند تا آمار اعتیاد را کاهش دهند.

 

این روان شناس در خصوص تاثیر ناکامی در به وجود آمدن اعتیاد گفت: ناکامی یکی از عوامل بسیار مهم در اعتیاد و گرفتاری های روانی و آسیب های اجتماعی ناشی از ناکامی است که می تواند جنبه مالی، شغلی، تحصیلی، خانوادگی، معیشتی، عاطفی و جنسی داشته باشد.

 

وی در خصوص پیشگیری از انواع ناکامی‌ها گفت: مسئولین ارشد اجتماعی باید در جامعه بستری فراهم کنند که هرکس بتواند به اندازه منطقی نه لوکس نیازهای زیستی، روانی، اجتماعی، معنوی خود را تأمین کند و جامعه را به سوی یک ساختار متعادل هدایت کنند.

 

این روانشناس در مورد تأثیر مشکلات اقتصادی در ناکامی تصریح کرد: تعداد کمی از افراد جامعه توانایی برطرف کردن تمام نیازهای مالی خود را دارند و در صورت وجود فقر و کمبود در خانواده ها اگر نتوانند از راه های قانونی مشکلات خود را برطرف کنند، نیاز های خود را سرکوب می کنند که می تواند به جنون، اعتیاد، خودکشی، بزهکاری بیانجامد یا از راه های غیر اخلاقی، علمی، شرعی نیاز های خود را برطرف کنند.

 

وی ادامه داد: بیشتر افراد جامعه از وضعیت اقتصادی نابسامانی برخوردارند و ثروت زیاد در گروهی و افزایش بار فقر در تعداد کثیری از مردم، می تواند موجب آسیب های اجتماعی شود و افراد برای جبران کمبود شخصیتی، هویتی خانوادگی، شغلی بیشتر سمت اعتیاد می روند.

 

وی در خصوص تأثیر افسردگی در بروز اعتیاد گفت: افسردگی شایع‌ترین بیماری روانی است. زمانی که احساس باخت در فرد پدید می آید، اگر افسردگی از حد متعادل آن فراتر رود می تواند به اعتیاد و خودکشی منجر شود.

 

عضو گروه بالینی دانشگاه علامه طباطبایی در خصوص علل خودکشی اظهار کرد: ایجاد رضایت مندی در افراد می‌تواند آمار خودکشی را کاهش دهد چون بسیاری از افراد به خاطر عدم رضایت خود از زندگی خودکشی می کنند.

 

این مشاور خانواده در خصوص اعتیاد در دختران جوان گفت: زمینه فکری و شخصیتی غیرمستقل، آسیب‌پذیر، پیرو و ساده‌اندیش می‌تواند به اعتیاد دختران منجر شود.

 

وی درخصوص نقش خانواده‌ها در پیگیری از اعتیاد گفت: باید خانواده در تربیت فرزندان خود دقت و آموزش کافی را داشته باشند. نرم‌افزارهای آموزشی نقش موثری در آموزش‌های روان درمانی خانواده‌ها دارد.

 

غفاری اظهار کرد: جامعه وظیفه دارد بستر را برای آموزش، روان درمانی و حل مسئله فراهم کند و بهترین شرایط فراهم کردن شرایطی است که فرد از زندگی خود لذت کافی را ببرد و در این صورت سلامت روان و تندرستی افراد جامعه تضمین می‌شود.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
دسترسی سریع به سایت های رسمی جمهوری اسلامی ایران l پایگاه اطلاع رسانی وکالت دات اینفو
http://up.vekalat.info/up/vekalatdotinfo/ax/leader2.jpghttp://up.vekalat.info/up/vekalatdotinfo/ax/raeisjomhour.jpghttp://up.vekalat.info/up/vekalatdotinfo/ax/Dadiran.jpghttp://up.vekalat.info/up/vekalatdotinfo/ax/majles.jpghttp://up.vekalat.info/up/vekalatdotinfo/ax/shora.jpg
http://up.vekalat.info/up/vekalatdotinfo/ax/majmatashkhiss.jpghttp://up.vekalat.info/up/vekalatdotinfo/ax/divanedalat.jpghttp://up.vekalat.info/up/vekalatdotinfo/ax/divan.jpghttp://up.vekalat.info/up/vekalatdotinfo/ax/amlak-asnad.pnghttp://up.vekalat.info/up/vekalatdotinfo/ax/electronik.png
http://up.vekalat.info/up/vekalatdotinfo/ax/kanun.gifhttp://up.vekalat.info/up/vekalatdotinfo/ax/129.pnghttp://up.vekalat.info/up/vekalatdotinfo/ax/b1.jpghttp://up.vekalat.info/up/vekalatdotinfo/ax/budget.jpghttp://up.vekalat.info/up/vekalatdotinfo/ax/Canoon%20e%20vokala.jpg
http://up.vekalat.info/up/vekalatdotinfo/ax/dolat.jpghttp://up.vekalat.info/up/vekalatdotinfo/ax/shora-hale-ekhtelaf.pnghttp://up.vekalat.info/up/vekalatdotinfo/ax/Vezarat%20dadgostari.JPGhttp://up.vekalat.info/up/vekalatdotinfo/ax/hoquqy.jpg.pnghttp://up.vekalat.info/up/vekalatdotinfo/ax/D_Ghazaei.jpg

اسپانسر
http://up.vekalat.info/view/789476/4194620186.gif
درباره ما
پایگاه اطلاع رسانی وکالت دات اینفو
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1949
  • کل نظرات : 286
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 140
  • آی پی امروز : 61
  • آی پی دیروز : 74
  • بازدید امروز : 1,560
  • باردید دیروز : 152
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 2,384
  • بازدید ماه : 6,531
  • بازدید سال : 50,472
  • بازدید کلی : 4,466,614