loading...
پایگاه اطلاع رسانی وکالت دات اینفو
رضا صومی - وکیل پایه یک دادگستری

رضا صومی - وکیل پایه یک دادگستری و کارشناس ارشد حقوق خصوصی

رضا صومی - وکیل پایه یک دادگستری بازدید : 527 سه شنبه 06 خرداد 1393 نظرات (0)

شما در اين مقاله با 16 روش بسيار ساده آشنا خواهيد شد كه براي اداره زندگي در محيط كار و منزل ارائه گرديده اند. به يقين شما مي توانيد با كمک اين روش هاي به ظاهر ساده رفتار خود را به گونه اي تغيير دهيد كه زندگي بهتري را تجربه كنيد. البته جالب است بدانيد كه متخصصان علوم رفتاري بر اين باورند كه براي تغيير رفتار، شما دست كم 20 روز زمان لازم داريد. اما به نظر نمي رسد كه اين روزها و با توجه به اين همه مشغله فكري و كاري، هيچ كس فرصت اينچنيني داشته باشد. بنابراين اگر تصميم داريد زندگي خود را متحول كنيد، اين مقاله را به طورجدي مطالعه كرده و آنها را به درستي به كار بنديد. شما مي توانيد از همين امروز و از همين لحظه به اين روش عمل كنيد و آثار مثبت آن را به وضوح مشاهده نماييد. توجه كنيد كه به هيچ نوع سازماندهي پيشرفته اي نياز نداريد. كافي است به صورت واقعي و عملي به اين روش ها عمل كنيد. نكته قابل توجه اين كه روش هاي ارائه شده به هيچ وجه از آن نوع روش هايي نيستند كه زندگي شما و اطرافيانتان را به يكباره دگرگون سازند بلكه اين روش ها باعث مي شوند كه شما با كنترل بيشتر بر امور روزمره خود زمان و انرژي كافي براي ايجاد تغييراتي پايدار را در زندگي خود داشته باشيد. اكنون با اين نوع نگرش مي توانيد روش هاي زير را مطالعه كنيد :

1- هرروز درمحيط كارخود براي مدتي كوتاه در اتاق را ببنديد و برنامه هاي روزانه خود را مرور كنيد. درضمن براي همكارانتان علت تنهايي خود را نيز شرح دهيد .

2- وقتي برنامه اي را دردست اجرا داريد ، زماني را كه براي تكميل آن لازم خواهد بود به صورت دقيق تخمين بزنيد و50  درصد به زمان به دست آمده اضافه نماييد تا وقفه هاي ناگهاني و اتفاقي نتوانند خللي در كار شما وارد سازند. به ياد داشته باشيد كه اگر در پايان اين عمل فرصت اضافي به دست آورديد، آن را بيهوده هدر ندهيد. 

3- به صورت پيوسته و مداوم با خود مرور كنيد كه آيا بهترين برنامه ريزي را براي استفاده از زماني كه در اختيار داريد، كرده ايد؟!

4- تماس هاي تلفني خود را به صورت منظم درآوريد و آنها را دسته بندي كنيد. توجه داشته باشيد كه افراد را زماني كه به تازگي وارد محل كار خود شده اند بهتر مي توانيد پيدا كنيد. پس بهتر است تماس هاي تلفني خود را به همين زمان و يا زمان پايان كار محدود كنيد.

5- سعي كنيد راه مناسبي براي پايان دادن به مكالمات تلفني و يا ملاقات هاي حضوري پيداكنيد و به گونه اي اين امر را به انجام برسانيد كه هيچ كس از شما آزرده خاطر نگردد. توجه داشته باشيد كه، اين امر باعث اختلال در برنامه ريزي شما نشود و اگر چنين اتفاقي در شرف وقوع است، وقت ديگري را براي ملاقات دوباره و يا ارتباط مجدد تلفني مشخص نماييد و آن را در دفترچه مشخصي يادداشت نماييد.

6- اگر كاري داريد كه انجام آن كمتر از 5 دقيقه زمان نيازدارد، به سرعت آن را انجام دهيد. توجه داشته باشيد كه كارهاي متعدد و كوچك و به ظاهر كم اهميت، به شدت از قدرت تصميم گيري شما مي كاهند. پس بهتر است با انجام آنها ذهن خود را بر روي كارهاي باقيمانده و بزرگتر و مهم تر متمركز سازيد.

7- اهميت كارهاي خود را بررسي كنيد و از انجام دادن كارهايي كه ارزش واقعي ندارند دوري كنيد. در صورت انجام اين كار به خوبي متوجه كارهاي بيهوده اي كه انجام مي دهيد، مي شويد!

8- صبح زود از خواب بيدار شويد.  توجه داشته باشيد كه اگر به مدت يكسال هر روز يك ساعت زودتر از خواب بيدار شويد، چه زمان زيادي را به زمان مفيد زندگي خود اضافه كرده ايد. به اين ترتيب شما چيزي در حدود 45 روزكاري را به روزهاي كاري معمولي خود اضافه كرده ايد.

9- به هيچ وجه درهنگام تعطيلات آخرهفته، به  كار و مسائل كاري فكر نكنيد و زمان شرايط را به گونه اي تعيين كنيد كه در كنار خانواده باشيد و از همراهي آنها لذت ببريد.

10- در تعطيلات آخر هفته زماني را براي يادگيري مهارت هاي جديد در نظر بگيريد و توانايي خود را در زمينه هايي غير از مسائل كار افزايش دهيد. به عقيده رواشناسان، افرادي كه توانايي ها و مهارت هاي بيشتري دارند، احساس رضايت بيشتري از زندگي خود دارند .

11- از اين پس كلمة "استرس" و "ناراحتي اعصاب" را از ذهن خود پاک كنيد و به واژه هاي مثبت بيانديشيد. به سرعت نتيجه چنين كاري را مشاهده خواهيدكرد.

12- لوازمي را كه به ندرت از آنها استفاده مي كنيد دسته بندي كنيد و اشياي غيرضروري را دور از چشم خود قراردهيد و اگر خانه دار هستيد، به سرعت از شر اشياي غير ضروري خلاص شويد. چنين  اشيايي زمان و فكر شما را به خود اختصاص مي دهد، حتي اگر درظاهر اينگونه نباشد!

13- همه ساعت ها را چند دقيقه جلوبكشيد. دراين صورت يک ذخيره كوچک زماني را در مواقع ضروري خواهيد داشت. اين امر به ظاهر ساده آرامش شما را بيشتر مي كند.

14- اگر مجلات و روزنامه هاي پزشكي در خانه داريد، در پايان هفته و در پايان ماه، آنها را، حتي اگر نخوانده ايد، كنار بگذاريد، زيرا بعيد است به آنها مراجعه كنيد. پس بهتر است اين موارد نيز سهمي در فكر شما نداشته باشند!

15- هر روز و در آغاز روز، از خودتان بپرسيد كه از امروز چه كاري باعث مي شود زندگي شما بهتر شود؟!

16- براي رشته هاي گوناگون هنري ، همانقدر كه به غذاي خود اهميت مي دهيد، وقت بگذاريد و هر روز دست كم يك ساعت از زمان تفريح خود را به اين مسئله اختصاص دهيد. با فرزندان خود و اطرافيان در مورد مسائل هنري بحث وتبادل نظر كنيد و در هيچ زمينه اي به هنگام بحث تعصب نداشته باشيد. براي نمونه، نقاشي كودک خود را با همسرتان نقد كنيد و با كودكتان در اين مورد صحبت كنيد. همچنين مي توانيد يكي از برنامه هاي راديو و يا تلويزيون را به همراه همه افراد خانواده بررسي كنيد و يا به صورت گروهي در زمينه موسيقي فعاليت نماييد.

در پايان توجه داشته باشيد كه اين روش ها براي شما مفيد خواهند بود، به شرط آنكه به سلايق و ساختار روحي رواني خود در چگونگي پرداختن به آنها توجهي خاص مبذول داشته باشيد. از ياد نبريد كه زماني را نيز بايد به صورت آزاد و دلخواه در شبانه روز سپري كنيد و بدون هيچ برنامه خاصي به تفريح پرداخته و از اين زمان آزاد لذت ببريد.

نویسنده : پژمان اميدوار
منبع : وکالت دات اینفو

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
دسترسی سریع به سایت های رسمی جمهوری اسلامی ایران l پایگاه اطلاع رسانی وکالت دات اینفو
http://up.vekalat.info/up/vekalatdotinfo/ax/leader2.jpghttp://up.vekalat.info/up/vekalatdotinfo/ax/raeisjomhour.jpghttp://up.vekalat.info/up/vekalatdotinfo/ax/Dadiran.jpghttp://up.vekalat.info/up/vekalatdotinfo/ax/majles.jpghttp://up.vekalat.info/up/vekalatdotinfo/ax/shora.jpg
http://up.vekalat.info/up/vekalatdotinfo/ax/majmatashkhiss.jpghttp://up.vekalat.info/up/vekalatdotinfo/ax/divanedalat.jpghttp://up.vekalat.info/up/vekalatdotinfo/ax/divan.jpghttp://up.vekalat.info/up/vekalatdotinfo/ax/amlak-asnad.pnghttp://up.vekalat.info/up/vekalatdotinfo/ax/electronik.png
http://up.vekalat.info/up/vekalatdotinfo/ax/kanun.gifhttp://up.vekalat.info/up/vekalatdotinfo/ax/129.pnghttp://up.vekalat.info/up/vekalatdotinfo/ax/b1.jpghttp://up.vekalat.info/up/vekalatdotinfo/ax/budget.jpghttp://up.vekalat.info/up/vekalatdotinfo/ax/Canoon%20e%20vokala.jpg
http://up.vekalat.info/up/vekalatdotinfo/ax/dolat.jpghttp://up.vekalat.info/up/vekalatdotinfo/ax/shora-hale-ekhtelaf.pnghttp://up.vekalat.info/up/vekalatdotinfo/ax/Vezarat%20dadgostari.JPGhttp://up.vekalat.info/up/vekalatdotinfo/ax/hoquqy.jpg.pnghttp://up.vekalat.info/up/vekalatdotinfo/ax/D_Ghazaei.jpg

اسپانسر
http://up.vekalat.info/view/789476/4194620186.gif
درباره ما
پایگاه اطلاع رسانی وکالت دات اینفو
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1949
  • کل نظرات : 286
  • افراد آنلاین : 4
  • تعداد اعضا : 140
  • آی پی امروز : 43
  • آی پی دیروز : 74
  • بازدید امروز : 336
  • باردید دیروز : 152
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1,160
  • بازدید ماه : 5,307
  • بازدید سال : 49,248
  • بازدید کلی : 4,465,390