loading...
پایگاه اطلاع رسانی وکالت دات اینفو
رضا صومی - وکیل پایه یک دادگستری

رضا صومی - وکیل پایه یک دادگستری و کارشناس ارشد حقوق خصوصی

رضا صومی - وکیل پایه یک دادگستری بازدید : 480 جمعه 26 اردیبهشت 1393 نظرات (0)

در طول دوران كاريم با افرادي كه در زندگي روزمره خود سطح استرس بالايي داشتند، در ميانشان با يك خصيصه مشترك و بسيار عمومي مواجه شدم - اعتماد به نفس پايين .
همچنين دريافتم كه اعتماد به نفس مي تواند موجب پديد آمدن سطح بالايي از استرس، بي خوابي، اضطراب و بسياري از علايم بيمار گونه گردد.
بدترين مورد اين حالت در كسي كه عزت نفس پايين دارد تجربه كردن احساساتي ازقبيل بي ارزشي و بي لياقتي و عدم تعلق مي باشد كه متاسفانه مي تواند منجر به افكار خودكشي گردند.


سركوب اعتماد بنفس

در تحقيقي كه چندين سال گذشته در سراسر آمريكاي شمالي، شامل كانادا و مكزيك انجام گرفت, پژوهشگران دريافتند كه نرخ خودكشي ارتباط بسيار زيادي با شرايط فقر و تنگدستي، ترك خانواده (اغلب در كودكان زير 16 سال) و طرد شدن توسط اطرافيان دارد.

در خصوص عزت نفس پايين، كودكان آسيب پذيرتر از ديگر افراد مي باشند. آنها مدام از جانب همرده ها و هم سن و سالهاي خود و توقعات غير واقعي و نامعقول از جانب خانواده و دوستانشان تحت فشار قرار دارند. اين امر مي تواند به مشكلات رواني عمده منجر گردد كه در آن كودكان احساس خواهند كرد كه زندگيشان ارزشي ندارد.


بزرگسالان نيز از آن رنج ميبرند

ميخواهد باورتان شود يا نه، امروزه بزرگسالان نيز چنين علايمي را تجربه مي كنند. ما همواره با مسائلي چون پول، عشق، خانواده، كار و غيره درحال دست و پنجه نرم كردن مي باشيم. از آنجايي كه اكثر جوامع مردسالار اهميت زيادي براي موفقيت مردان قائل مي باشند، براي يك مرد تحمل فشارها سخت و دشوار مي باشد.
همه آن مربوط مي گردد به تئوري : بقاي برازندگان. مردان توليد كننده و زنان مصرف كننده مي باشند. حتي با جنبش آزادي خواهانه زنان و فمينيسم، علت اصلي از خود گذشتگي مردان كماكان بطور حتم مرتبط با اين حقيقت مي باشد كه زنان از مردان انتظار دارند دنيا را روي شانه هايشان بدوش بكشند.
احتمال دارد زنان با اين گفته هم عقيده و موافق نباشند ولي آن واقعيت دارد. آخرين باري كه نامزد يا همسرتان و يا فرد ديگري كه براي يك امر مهم حقيقتا به شما وابسته بوده و آن كار (مثلا پرداخت قبض تلفن ماه پيش) را به شما واگذار كرده چه زماني بوده است؟ اين تقاضاها معمولا با پول در ارتباط است. اگرچه اكثر اوقات براي اين است كه شما يك "مرد واقعي" جلوه نماييد.


آيا شما يك مرد واقعي مي باشيد؟

چگونه مي توانيد تعيين كنيد يك مرد واقعي چگونه مردي بايد باشد؟ راحت ترين كار آن است كه از نامزد، همسر، خواهر و يا مادر خود سوال كنيد. اما من به شما اطمينان مي دهم كه با دهها پاسخ متفاوت بمباران خواهيد شد. چرا؟ به اين خاطر كه هر زني عقيده متفاوتي از آنگونه كه مرد روياهايش بايد باشد دارد. هرچند كه بطور كلي شما در خواهيد يافت كه مردها مي بايد تعدادي خصيصه مشترك را براي آنكه يك مرد واقعي محسوب گردند دارا باشند.

  • استقلال مالي داشته باشيد: يك ثروتمند بد جنس.
  • سلامت جسماني داشته باشيد: تا بتوانيد فرزنداني قدرتمند همچون خودتان بوجود آوريد.
  • با هوش باشيد: بدانيد چگونه وسايل گوناگوني رابايد تعمير كنيد.
  • مورد اعتماد و قابل اتكاء باشيد: همواره به منظور برآوردن نيازهاي وي در دسترس باشيد.
  • شخصيت مستحكم و با ثبات داشته باشيد: به او نشان دهيد كه قادر هستيد روي پاهاي خودتان بايستيد.

معمولا هنگاميكه شما اينگونه احساس كنيد كه فاقد حتي يكي از ويژگي هاي مذكور مي باشيد، اعتماد به نفس شما شروع به تنزل مي كند چرا كه احساس خواهيد كرد كه گويي از حداقل شرايط لازم و ضروري نيز برخوردار نيستيد.


فرمول اقتدار

نگرش آرمانگرايانه به يك مرد, پوچ و بي اساس مي باشد. شمار اندكي از مردها در عمل به آن شأن و درجه از شكوه و عظمت ميان ديگر مردان نايل گشته اند. به هر صورت من مي توانم چند نكته راهبردي در رابطه با آنكه چگونه يك مرد شكوهمند و با اقتدار باشيد ارايه دهم. مردي كه قادر باشد از ميان پستي بلندي هاي زندگي عبور كرده و در انتها نيز كماكان با صلابت از آن بيرون آيد.

 

  • نكته 1: نپذيرفتني را بپذيريد

فرض مي گيريم شما فردي 40 ساله هستيد. موي سرتان كم پشت و در حال ريزش مي باشد. شكمتان نمايان گشته است. چين و چروك صورتتان عميق و نازيبا هستند. شما اساساً احساس مي كنيد انساني بي ارزش هستيد. به نخستين تجلي گاه استرس يعني همان خود انكاري قدم گذارده ايد.
هنگامي كه منكر شايستگي و استعدادهاي بالقوه خود جهت مبدل شدن به كسي يا چيزي فراتر و با اهميت تر از خويشتن كنوني خود مي شويد، گرفتار يك چرخه مخرب انزجار از خويشتن مي گرديد. به منظور رهايي يافتن از انكار، بايد شروع به پذيرش مشكلات خود نموده و همچنين اهداف آينده تان را در ذهن مجسم كنيد. همواره به خاطر داشته باشيد شما قادر خواهيد بود به درجات عالي و بزرگ دست يابيد.

  • نكته 2: به غير قابل انديشيدن بيانديشيد

با حفظ شخصيت فوق فرض مي كنيم به شما (كم مو،چاق،ميانسال) دائما گفته شود كه قادر نخواهيد بود به هيچ چيزي در زندگي خود فائق آييد.
افسوس، چه سخن ناگوار و دلخراشي براي شخصي است كه تا پيش از اين نيمي از عمرش را به پايان رسانيده است. به دومين تجلي گاه استرس يعني انتقاد قدم گذارده ايد.
شما خواهيد گفت در 30 سال باقيمانده كسي قادر نخواهد بود كار زيادي انجام دهد و يا به موفقيت چنداني دست يابد؟ در اشتباه هستيد. در طول دوران كاري خود با اشخاصي ديدار كرده ام كه تصميم گرفتند مجددا به دانشگاه بازگردند و رشته تحصيلي خود را به پايان برسانند، براي خودشان كسب و كار مستقل دست و پا كنند. آنها از خطاها و اشتباهات خود درس گرفته و به جايگاه و منزلتي عالي در ميان اطرافيانشان نايل گشته اند.
هيچگاه براي تعليم و تربيت و كسب دانش و ادامه تحصيلات دير نمي باشد. مي بايد خارج از دايره متعارف بيانديشيد و شروع كنيد به انديشيدن به غير قابل انديشيدنها, كه شما در واقع مردي هستيد با فرصتهاي بسيار زياد پيش رويتان. تنها كاري كه بايد انجام دهيد خلق و ايجاد درها و عبور از ميان آنهاست.

 

  • نكته 3: اهداف خود را تعيين كنيد

اكنون كه خود را پذيرفته ايد و شروع به آن كرديد كه همانند مردي با عظمت كه مي تواند شما باشيد بيانديشيد، مستلزم آن مي باشيد كه تدابيري را براي دست يافتن به اهدافتان تدوين و تنظيم گردانيد. تعيين اهداف براي خودتان شايد بزرگترين و مهم ترين هديه اي باشد كه مي توانيد به خود عطا كنيد. با يادداشت كردن و مرور آنها در فواصل زماني معين كار را شروع نماييد.
كاري كه من مايل به انجام آن هستم اين است كه ابتدا اهداف بلند مدت خود را يادداشت كرده و سپس به روي اهداف كوتاه مدت پيرامون دست يابي به اهداف بلند مدت متمركز مي شوم. اين كار معمولا منجر به موفقيتهاي واقع گرايانه ميگردد و هر بار كه شما به يكي از اهدافتان دست يافتيد، احساس خيلي بهتر و خوشاينتري نسبت به خود خواهيد داشت.

  • نكته 4: غلبه بر موانع

بي ترديد به موانعي در راه رسيدن به اهدافتان برخورد خواهيد كرد. مجددا مثل گذشته اين مشكلات را پذيرفته و آنها را پشت سر بگذاريد و به راه خود ادامه دهيد. وجود آنها را انكار نكنيد زيرا تا آخر عمر مكررا به سراغ شما خواهند آمد و دست بردار نخواهند بود. با عزم راسخ به جنگ تك تك مشكلات خود رفته و سرسختانه بر هدف خود پافشاري كنيد.

 

  • نكته 5: به گذشته ننگريد

اين احتمالا دشوارترين كاري است كه بايد انجامش دهيد. به ما همواره گفته شده است كه سپاسگزار توفيقات و نعمتهاي زندگيمان باشيم اما براي انجام چنين كاري مجبور به تعمق در گذشته ناگوار خود مي باشيم. به مجرد آنكه شروع به يادآوري گذشته كنيد، به ناكامي ها و سختي ها دوباره مراجعه خواهيد كرد. به محض آنكه به اهدافتان دست يافتيد، لازم است به اين كه چه كسي هستيد و چه كسي مايليد باشيد، تمركز كنيد.

 

  • مطلب آخر

يك بار شنيدم كه مردي بزرگ سخني زيبا گفت:"...بودن و شدن...."
اين 5 نكته براي من بسيار حائز اهميت مي باشد چرا كه هرگاه احساس مي كنم اعتماد به نفسم دارد به پايين ترين سطح خود تنزل می يابد با خود مي گويم كه من خودم هستم و مي خواهم فرد بهتر و كاملتري گردم و چيزي بيش از آنچه هستم بشوم. من نيز اين كلمات را به شما هديه مي دهم. آنها را در زندگي خود بكار بنديد تا به هر آنچه آرزو داريد دست پيدا كنيد ... و من الله التوفیق

منبع : وکالت دات اینفو

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
دسترسی سریع به سایت های رسمی جمهوری اسلامی ایران l پایگاه اطلاع رسانی وکالت دات اینفو
http://up.vekalat.info/up/vekalatdotinfo/ax/leader2.jpghttp://up.vekalat.info/up/vekalatdotinfo/ax/raeisjomhour.jpghttp://up.vekalat.info/up/vekalatdotinfo/ax/Dadiran.jpghttp://up.vekalat.info/up/vekalatdotinfo/ax/majles.jpghttp://up.vekalat.info/up/vekalatdotinfo/ax/shora.jpg
http://up.vekalat.info/up/vekalatdotinfo/ax/majmatashkhiss.jpghttp://up.vekalat.info/up/vekalatdotinfo/ax/divanedalat.jpghttp://up.vekalat.info/up/vekalatdotinfo/ax/divan.jpghttp://up.vekalat.info/up/vekalatdotinfo/ax/amlak-asnad.pnghttp://up.vekalat.info/up/vekalatdotinfo/ax/electronik.png
http://up.vekalat.info/up/vekalatdotinfo/ax/kanun.gifhttp://up.vekalat.info/up/vekalatdotinfo/ax/129.pnghttp://up.vekalat.info/up/vekalatdotinfo/ax/b1.jpghttp://up.vekalat.info/up/vekalatdotinfo/ax/budget.jpghttp://up.vekalat.info/up/vekalatdotinfo/ax/Canoon%20e%20vokala.jpg
http://up.vekalat.info/up/vekalatdotinfo/ax/dolat.jpghttp://up.vekalat.info/up/vekalatdotinfo/ax/shora-hale-ekhtelaf.pnghttp://up.vekalat.info/up/vekalatdotinfo/ax/Vezarat%20dadgostari.JPGhttp://up.vekalat.info/up/vekalatdotinfo/ax/hoquqy.jpg.pnghttp://up.vekalat.info/up/vekalatdotinfo/ax/D_Ghazaei.jpg

اسپانسر
http://up.vekalat.info/view/789476/4194620186.gif
درباره ما
پایگاه اطلاع رسانی وکالت دات اینفو
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1949
  • کل نظرات : 286
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 140
  • آی پی امروز : 39
  • آی پی دیروز : 74
  • بازدید امروز : 152
  • باردید دیروز : 152
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 976
  • بازدید ماه : 5,123
  • بازدید سال : 49,064
  • بازدید کلی : 4,465,206